Champagne

Een champagne cadeau bestellen

Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk om te versturen naar kennissen vrienden, goede zakenrelaties, belangrijke klanten of het personeel?

Een mooie cadeau champagne zal altijd worden gewaardeerd! Het assortiment van “uwcadeaumanden” bevat een en klein gevarieerd aanbod van luxe champagne geschenken, afkomstig van de allerbeste champagnehuizen. Zo kunnen de champagnes van Moët & Chandon, Veuve Clicquot, of Laurent-Perrier eenvoudig worden besteld.

Elke champagne wordt bij ‘Uwcadeaumanden” standaard geleverd in een originele cadeauverpakking. Maak het cadeau compleet door het toevoegen van een persoonlijk kaartje. Kies hierbij uit verschillende thema’s zodat de gelegenheid extra wordt benadrukt. Denk hierbij aan een bedankje, felicitatie of om te proosten op een geslaagde samenwerking. En … als je niet vindt wat je zoekt, vertel me dan welk idee je in gedachten hebt, een budget en ik zal je verrassen met een geweldig cadeau

Het bezorgen van de champagne wordt uiteraard ook door verzorgd. Via een handige kalender kan zelf een bezorgdatum worden gekozen waarop de levering moet plaatsvinden. Indien de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur wordt afgerond is het nog mogelijk om de volgende dag te bezorgen.

Toont alle 16 resultaten

× Hoe kan ik je helpen?