Bezorgen en retour

Bezorgen en retour


Natuurlijk kan dat, wel graag binnen binnen 14 werkdagen na ontvangst naar onderstaand adres. Deze retourregeling geldt echter niet voor voedingswaren bederfelijke producten. Deze kunnen niet geretourneerd worden. De retourkosten van de verzending zijn voor eigen rekening. Op geretourneerde artikelen met terechte klachten worden uiteraard alle retourkosten vergoed. (ook voor voedingsmiddelen).
Om het te vergemakkelijken maken we graag en afspraak hoe we de retour gaan regelene. Wij kunnen PostNL sturen voor een pick up of u kunt het pakje afgeven bij een PostNL punt. Neem gewoon even contact op met hallo@uwcadeaumanden.nl
Adres retourzendingen: Uwcadeaumanden | Food & Gifts
Tav Retourzending webshop / orderummer…………
Prinses Margrietstraat 23 9744 CL Groningen

VOORWAARDEN RETOURZENDINGEN:


Meld je retourzending altijd vooraf aan. Dat kan telefonisch, maar ook eenvoudig en snel via info@uwcadeaumanden.nl Indien er een gebrek is aan het product omschrijf het gebrek dan duidelijk en stuur een foto mee zodat we het gebrek goed kunnen beoordelen en de klacht netjes kunnen oplossen. Vermeld in deze e-mail je naam en ordernummer en de reden van retour.
Het retoursturen van artikelen is voor eigen risico, zorg daarom dat je het goed verpakt.

BEZORGEN:


Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen gedaan voor 14:00 uur worden veelal dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd. Weekeinden (zo, ma) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met PostNL.

OVERIGE VRAGEN : Voor vragen en opmerkingen over de website of over je bestelling(en), kun je contact opnemen via hallo@uwcadeaumanden.nl
Anders telefonisch via +31 65 10 35 638 di-vr van 10:00 tot 16:00
× Hoe kan ik je helpen?