Kerstmis

Kerstpakketten
verrassen en u zult slagen

Ook dit jaar heeft Uwcadeaumanden weer de mooiste Kerstpakketten voor u samengesteld! Het geven van een Kerstpakket is de perfecte gelegenheid om uw waardering voor uw., vrienden, familie, werknemers. Ik bied originele kerstpakketten een vol met heerlijke delicatessen!


Met KadoVoor zelf het kerstcadeau bepalen? Of heb je liever een origineel kerstpakket? JIJ KIEST HET KERSTCADEAU

KERSTCADEAU MANDEN 2021
U KIEST, WIJ SELECTEREN

U geeft aan wat het thema van het geschenk dient te zijn. Dat kan bijvoorbeeld Frankrijk zijn, Biologisch danwel Hollands, Wijn en Bubbels, Spaans.....

Oneindige mogelijkheden
TRADITIONEEL KERSTPAKKET

Heb u belangstelling in een verrassend kerstpakket? check here..


Inspiratie Kerstpakketten

Elke doos is speciaal en uniek.
Aangepast aan uw budget met producten die ik zorgvuldig selecteer. De producten die ik kies zijn gourmet, de meeste zijn Spaans (natuurlijk werk ik ook met nationale producten). Mijn doel is om gepersonaliseerde kerstpakketten te maken. Onder de voorbeelden:
Vindt u het niet innovatief en creatief om een ​​op maat gemaakte doos met 7 flessen wijn te geven en elk van hen de 7 hoofdzonden voorstelt? Met zo'n cadeau zullen ze u altijd onthouden!
Of een mand met verschillende producten van de Cantabrische Zee, esanolwijn en kwaliteitsham. Wie houdt er niet van snacktijd? Ideaal om te delen met familie en vrienden, het is de beste ontspanning na de waanzin van de week.


Ik maak graag een offerte voor u!
Prijzen variëren afhankelijk van de samenstelling.
Wilt u een bestelling doorgeven? Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden, neem dan contact met mij op via hallo@uwcadeaumanden.nl of bel op +31 6-51035638 /
+34 606673418

Heeft of een vraag over een kerstpakket, wilt of een bestelling plaatsen of heeft of behoefte aan advies?
Twijfel niet in neem contact op via telefoon, het contactformulier of via mail in ik helpen of ontzettend graag verder!
Mijn ruime ervaring maakt bestellen bij kerstpakkettenkiezer eenvoudig en vertrouwd herkend u zorgeloos de feestdagen kunt vieren! Het bestellen van uw kerstpakketten op website is eenvoudig, in het betalen kan op verschillende manieren. U kunt gebruik maken van iDEAL, creditcard of op rekening.

 

Laten we praten over wat ik voor u kan doen.

Stuur mij een mail, ik regel het graag.


Bestellen of bespreken

× Hoe kan ik je helpen?