gastronomische geschenken voor bedrijven
Geschenken voor bedrijven
_manden-met-rozen
Originele fruitmanden

Kerstpakket
samenstellen en u zult slagen


Ik bied originele kerstpakketten
Verras uw vrienden, familie, werknemers of werkgever met een creatief, origineel en exclusief kerstpakket. Vol met heerlijke delicatessen!

Bekijk enkele van mijn ideeën!


Elke doos is speciaal en uniek.
Aangepast aan uw budget met producten die ik zorgvuldig selecteer. De producten die ik kies zijn gourmet, de meeste zijn Spaans, Frans of Italiaans (natuurlijk werk ik ook met nationale producten). Mijn doel is om gepersonaliseerde cadeaumanden te maken. Onder de voorbeelden:
Vindt u het niet innovatief en creatief om een ​​op maat gemaakte doos met 7 flessen wijn te geven en elk van hen de 7 hoofdzonden voorstelt? Met zo'n cadeau zullen ze je nooit vergeten!
Of een mand met verschillende producten van de Cantabrische Zee, esanolwijn en kwaliteitsham. Wie houdt er niet van snacktijd? Ideaal om te delen met familie en vrienden, het is de beste ontspanning na de waanzin van de week.


Ik maak graag een offerte voor u!
Prijzen variëren afhankelijk van de samenstelling.
Wilt u een bestelling doorgeven? Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden, neem dan contact met mij op via hallo@uwcadeaumanden.nl of bel op +31 6-51035638 / +34 606673418

 

Laten we zitten
en praten over wat ik voor u kan doen
Stuur ons een mail, we regelen het graag


Bestellen of bespreken

×

Powered by WhatsApp Chat

× Wil je de nieuwe manier ontdekken om een ​​cadeau te geven?